Reis met ons mee, struinend, fietsend en varend, via de Grote Rivieren naar de zee!

Ri4daagse

De Nederlandse Delta is prachtig! Toch zijn er niet veel mensen die deze avontuurlijke tocht – dwars door Nederland – via de grote rivieren delta hebben gemaakt. En dit is dus precies wat we gaan doen!

Zoals je op www.ri4daagse.nl kunt zien, reizen we jaarlijks in twee expedities van vier dagen naar zee:
Expeditie Oost in het voorjaar
30 mei – 2 juni 2019 (Hemelvaart)
Expeditie West in het najaar
26 – 29 sept 2019

We struinen – ieder in zijn eigen tempo, alleen of samen – over zandstranden en door natuurgebieden langs de rivier. We fietsen over slingerdijken, varen over de grootste rivier van West-Europa. We steken nevengeulen over met sloepjes en andere bootjes, varen door de Biesbosch en reizen via het eiland Tiengemeten, via De Kwade Hoek naar de Noordzee. We meanderen samen op met de rivier en bewegen mee met hoog- en laagwater. Maar ook met eb en vloed, waardoor we, via zoet, brak en zoutwater, uitkomen bij de Noordzee.

BEWEGEN ZET MEER IN BEWEGING
Maar het reisdoel ‘De Zee’ is, hoe fantastisch ook, ondergeschikt aan de reis. Het gaat erom wat je onderweg beleeft.

Daarom brengen we je onderweg in aanraking met bijzondere mensen, inspirerende verhalen en ervaringen waardoor je het landschap, jezelf én elkaar steeds weer op een andere manier leert kennen. Ondertussen oefenen we ‘De toekomst’ door op een duurzame, leuke manier te reizen en te verblijven in de natuur.

Maar wat je precies gaat meemaken is geheim, omdat avontuur nu juist ontstaat, wanneer je niet helemaal weet waar je aan begint!
Tot ziens!

Monic Deichmann (expeditieleider) & het Ri4daagseteam.

Tekst: Monic Deichmann
Foto: Erik Vos

Website: www.ri4daagse.nl