Nieuwe Struingids over het gebied ‘Tussen Lek en Linge’

IMG 4732

Dat de Struingids in 2021 een vervolg krijgt zal geen verrassing zijn. Het gebied waar we ons op gaan richten is nu ook bekend, het wordt de Struingids ‘Tussen Lek & Linge’. De gids zal weer worden gemaakt door Emmie Nuijen (Rivier Actief) en Jan van den Berg (Studio Finton), samen met allerlei partijen in de regio.

Deze zomer kwamen we in contact met Mirja van Dijk (Glasstad Leerdam). Zij wil graag meer wandelmogelijkheden kunnen aanbieden aan bezoekers van Leerdam en overlegde met haar collega Martine van Amerongen (Vrijstad Vianen). Ze waren beiden enthousiast over de Struingids en willen er graag ook één voor de nieuwe gemeente Vijfheerenlanden en een paar omliggende interessante stukken Rivierenland. Afgelopen donderdag kregen we  de opdracht, waarvoor dank! Naast de gemeente Vijfheerenlanden doet in ieder geval ook gemeente Culemborg mee, net als de Nieuwe Hollandse Waterlinie.

We zijn blij met de samenwerking, hebben al volop ideeën en gaan een mooie Struingids voor dit bijzonder mooie gebied maken! Eind maart zal de gids beschikbaar zijn.

We zullen de komende tijd (nog) vaker in het gebied aanwezig zijn, zoals dit weekend in de Zouweboezem en rond het Wiel van Bassa:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *