Volop ontwikkelingen bij de Struingids

Boom

Er zijn grote veranderingen gaande voor Struingids-oprichters Emmie Nuijen en Jan van den Berg. Emmie begint vanaf eind augustus 2024 als zij-instromer in het basisonderwijs (werk en studie), om haar expertise en mogelijkheden in het onderwijs te vergroten.
“Natuureducatie blijf ik zeker doen, want dit vinden kinderen helemaal het einde. Ik blijf ook actief voor de Struingids. Aankomende twee jaren zullen intensief en vast ook interessant worden.”
Jan besloot het Nederlandse Rivierenland te verruilen voor… België. “Vanuit de oudste Belgische stad Tongeren zal ik mijn activiteiten voort gaan zetten. Dat betekent nog steeds webdesign, grafisch ontwerp, foto/film en projecten als Tour de Waal en Struingids”

Een foto van de monding van de Geul in de Maas, vlakbij Itteren.

Door de nieuwe standplaats van Jan zullen we ook een ander gedeelte van de Nederlandse rivieren kunnen bestrijken. Zo zal bijvoorbeeld de Grensmaas duidelijker in beeld gaan komen. Een geweldig struingebied (zie foto), waar we binnenkort een reportage van zullen publiceren.

Nieuwe Struingids in aantocht
Ook kunnen we verklappen dat er weer een nieuwe papieren Struingids aan zit te komen, met verschijningsdatum voorjaar 2025. Het gebied zullen we binnenkort bekend maken, de bijgaande foto verklapt al iets…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *