Waalwoemi: Vogelnestkastjes Maken

Waalwoemi: Vogelnestkastjes maken

Datum: 19 feb. 2020
Tijd: 14:30 - 16:00

Locatie
Dijkmagazijn Beuningen


Op woensdagmiddag 19 februari kunnen kinderen zelf een nestkastje maken in Het Dijkmagazijn. En dat is nog mooi op tijd om thuis op te hangen, want in maart gaan mezen op zoek naar nieuwe huisjes.

Natuurlijk weten alle vogels hoe ze zelf hun nest moeten bouwen (hoe weten ze dat trouwens?). Maar soms kunnen ze moeilijk een goede plaats vinden. En misschien wil je de vogels in je tuin of op je balkon lokken met een extra mooi nestkastje.
Het Dijkmagazijn zorgt voor op maat gezaagde plankjes die je zelf in elkaar schroeft. Als het huisje klaar is kun je het beschilderen. Met bloemen, verzonnen strepen of schutkleuren. Net wat je zelf mooi vindt en waarmee je de mezen denkt te lokken. Tot in de late lente kun je genieten van een vrolijke familie kool- of pimpelmees bij je thuis.

Waalwoemi: vogelnestkastje maken, woensdag 19 februari 2020 van 14.30-16.00 uur. Startpunt Het Dijkmagazijn, Dijk 41 Beuningen. Maximaal 12 kinderen vanaf 8 jaar. Deelname € 4,50 per kind. (Groot)-ouders mogen gratis meedoen, en voor de eerste vier helpende ouders zijn er kortingsbonnen voor een volgende activiteit. Aanmelden is nodig: www.dijkmagazijnbeuningen.nl.

Deze Waalwoemi-activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *