Waalwoemi: Survival Aan De Waal

Waalwoemi: Survival aan de Waal

Datum: 05 mei. 2021
Tijd: 10:00 - 15:00


Ben je tussen 7 en 12 jaar en houd je van strand, zand en water, meld je dan aan voor de Survivaldag op 5 mei. Dan ga je in de Beuningse uiterwaarden hutten bouwen, zelf vuur maken met vuursteen, oerkoken met wilde planten, schatgraven en spetteren met het water uit de Waal.

De Beuningse uiterwaarden bieden volop ruimte om te zien of je kunt overleven in de wildernis. Aan het Waalstrand waan je je even helemaal los van de bewoonde wereld. Maar we nemen natuurlijk wel wat te eten mee, want we gaan niet op jacht. Er zijn spetterende spelletjes en activiteiten, de bomen staan klaar om er in te klimmen, en er liggen vuurstenen op het strand om een kampvuurtje mee te maken. Wie even rust wil kan helemaal verdwijnen met de verdwijncapes. Om bijvoorbeeld nieuwe spelletje te verzinnen of even na te denken hoe je die oersoep lekker maakt.

Trek kleding aan die vies mag worden en niet van kunststof is (vanwege vonken). Lange broekspijpen en stevige schoenen is prettig vanwege de stekelplanten.

Deze Waalwoemi-activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging, en Bijwa.

Waalwoemi: Survival aan de Waal, woensdag 5 mei, 10.00-15.00 uur. Aanmelden is verplicht, er is plaats voor maximaal 25 kinderen van 7-12 jaar. Kosten 3,50 per dag (incl. eten en materialen). Het Dijkmagazijn, Dijk 41 (Hoek Waardhuizenstraat), Beuningen.

Meer info en reserveren via www.dijkmagazijnbeuningen.nl

Zie ook www.facebook.com/dijkmagazijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *