Kabouters En Elfen Speurtocht

Kabouters en elfen speurtocht

Datum: 12 mei. 2021
Tijd: 10:00 - 16:00

Locatie
Dijkmagazijn Beuningen


Woensdagmiddag 12 mei kunnen kinderen samen met hun ouders en/of grootouders op zoek naar kabouters en elfen. Deze zijn te vinden in de uiterwaarden langs de Waal.

Op geheimzinnige plekjes in de uiterwaard zijn kabouters en elfjes te vinden die je vragen om leuke dingen te doen. Wie kan de mooiste bloem vinden, en wie de mooiste steen? En wie maakt voor het zandelfje in het zand een tekening of schrijft een gedicht? Bij de trollenhoek staan woeste trollen. Die geven je echte trollenopdrachten. Durf jij een paardenkeutel weg te rollen?

De route is uitgezet met sprookjesfiguren en kan door kinderen met hun (groot-)ouders of andere begeleider zelfstandig gelopen worden. Tip: trek stevig schoeisel aan en lange broek vanwege de prikplanten.

Waalwoemi: In de ban van kabouters en elfen speurtocht, woensdag 12 mei van 10.00-16.00 uur. Startpunt Het Dijkmagazijn, Dijk 41 Beuningen. Voor kinderen tussen 4 en 7 jaar. Inschrijven is verplicht en gaat in tijdblokken van een kwartier om voldoende afstand van andere groepjes te houden. Deelname € 2,50 per kind. Begeleiding is verplicht, (groot)ouders mogen gratis meedoen. Aanmelden is nodig: www.dijkmagazijnbeuningen.nl.

Deze Waalwoemi-activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *