Waalwoemi: Speurtocht In De Ban Van Kabouters En Elfen

Waalwoemi: Speurtocht in de ban van kabouters en elfen

Datum: 18 okt. 2023
Tijd: 15:00 - 17:00


Woensdagmiddag 18 oktober kunnen kinderen samen met hun ouders en grootouders op zoek naar kabouters en elfen. Deze zijn te vinden in het Weurtsche Straatje tot aan het speeleiland met de klimtoren.

Op geheimzinnige plekjes langs het pad zijn kabouters en elfjes te vinden die je vragen om leuke dingen te doen. Wie kan een mooie bloem vinden en wie versiert een trollenstok met spannende vondsten? Maak voor het zandelfje in het zand een tekening en luister naar kabouterverhalen. Op het speeleiland eindigt het pad bij de picknickkabouter. Die heeft een kampvuurtje gemaakt. En voor iedereen heeft hij chocolademelk. Om even uit te blazen van de speurtocht en elkaar verhalen te vertellen over wat je beleefd hebt. De route is uitgezet met sprookjesfiguren waarbij (groot-)ouders of andere begeleiders hun kinderen begeleiden. Tip: trek stevig schoeisel aan en draag bij het vuur geen nylon kleding.

Deze activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging.
Waalwoemi: In de ban van kabouters en elfen, woensdag 18 oktober, inloop van 15.00-15.30 uur, einde 17.00 uur. Startplaats hoek Dijk-Distelakkerstraat Weurt, kom bij voorkeur op de fiets. Parkeren kan in de Distelakkerstraat, bocht bij dijk vrijhouden! Voor kinderen tot en met 7 jaar, deelname € 2,50 per kind of met Klavervierpas. Begeleiding door (groot)-ouders/opvoeder is verplicht en zij mogen gratis meedoen. Aanmelden kan via www.dijkmagazijnbeuningen.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *