Speurtocht Naar Kabouters En Elfen

Speurtocht naar kabouters en elfen

Datum: 08 mei. 2024
Tijd: 15:00 - 17:00

Locatie
Dijkmagazijn Beuningen


Woensdagmiddag 8 mei maart kunnen kinderen samen met hun ouders en grootouders op zoek naar kabouters en elfen. Ze zijn te vinden in de uiterwaarden en op het strand langs de Waal. Ze vragen je om leuke en spannende dingen te doen.

Op geheimzinnige plekjes in de uiterwaard zijn kabouters en elfjes te vinden met opdrachtjes. Wie kan de mooiste bloem vinden en wie de mooiste steen? En wie maakt voor het zandelfje in het zand een tekening of schrijft een gedicht? Bij de trollenhoek staan woeste trollen. Die geven je echte trollenopdrachten. Durf jij een beetje griezelig plekje voor hen te zoeken? Op het Waalstrand eindigt het pad bij de picknickkabouter. Die heeft een kampvuurtje gemaakt. En voor iedereen heeft hij een drankje. Om even uit te blazen van de speurtocht en elkaar verhalen te vertellen over wat je beleefd hebt. De route is uitgezet met sprookjesfiguren en kan door kinderen met hun (groot-)ouders of andere begeleiders zelfstandig gelopen worden. Tip: trek stevig schoeisel aan en draag bij het vuur geen nylon kleding.

Deze activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging.

Waalwoemi: Speurtocht naar kabouters en elfen, woensdag 8 mei van 15.00 (inloop tot 15.30 uur)-17.00 uur. Startpunt Het Dijkmagazijn, Dijk 41 Beuningen. Max. 30 kinderen tussen 4 en 7 jaar, deelname € 2,50, gratis via Kindpakket. Begeleiding door (groot)-ouders/opvoeders is verplicht en ze mogen gratis meedoen. Aanmelden via www.dijkmagazijnbeuningen.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *