Kleien Met Klei Uit De Uiterwaarden

Kleien met klei uit de uiterwaarden

Datum: 02 jun. 2021
Tijd: 15:00 - 16:30

Locatie
Dijkmagazijn Beuningen


Woensdag 2 juni kunnen kinderen van 7 tot en met 12 jaar jaar bij Het Dijkmagazijn Beuningen terecht om met echte klei uit de uiterwaarden te kleien. Met grondboren zoek je zelf naar de vetste klei.

Meestal koop je klei in de winkel, maar je kunt het ook uit de natuur halen. Bijvoorbeeld op het Waalstrand. Met deze klei en vele andere spulletjes die in de natuur te vinden zijn, kun je prachtige kunstwerken maken. Een mooie gelegenheid om je fantasie de vrije loop te laten. Van een gekleid konikpaard tot een zelfportret of een beker voor potloden en pennen. Thuis kan de klei drogen en wordt dan heel hard. Trek wel oude kleren aan want je wordt vies!

Wij houden ons  aan de RIVM-maatregelen en hebben onze activiteiten hierop aangepast. Wij vragen daarbij uw kind zelfstandig naar de activiteit te sturen of hem/haar enkel te brengen en/of op te halen. Opgeven is verplicht. Bij slecht weer of andere beperkingen beslissen we op de dag zelf of de activiteit door kan gaan. Hierover krijgt u voor 10.00 uur bericht op de dag van de activiteit.

Kleien met klei uit de uiterwaarden, woensdag 2 juni 15.00-16.30 uur. Maximaal 15 kinderen vanaf 7 jaar tot en met 12 jaar, deelname 3,50 incl. materiaal en drankje. Het Dijkmagazijn, Dijk 41 (hoek Waardhuizenstraat) Beuningen. Reserveren is verplicht www.dijkmagazijnbeuningen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *