Waalwoemi: Hutten Bouwen In De Uiterwaarden

Waalwoemi: Hutten bouwen in de uiterwaarden

Datum: 19 mei. 2021
Tijd: 15:00 - 16:30

Locatie
Dijkmagazijn Beuningen


Het Dijkmagazijn zoekt sterke of slimme jongens en meiden om op woensdagmiddag 19 mei hutten te bouwen in de Beuningse uiterwaarden. Met takken, plukken gras en een eindje touw kan iedereen naar eigen inzicht aan de slag. Bij bouwtechnische problemen zijn ervaren huttenbouwers te raadplegen.

Je begint met je voor te stellen dat je zou moeten overleven in de Beuningse uiterwaarden. Het eerste waar je mee begint is een eigen plekje uitzoeken voor een ‘nest’, net zoals dieren dat doen. Het natuurgebied lijkt wel een bouwloods, zoveel is er te vinden. Er ligt materiaal volop: wilgentakken, stukken aangespoeld hout en leem. Met zaag en mega-knipschaar ga je zelf, of met je broertjes of zusjes of vriendjes een prachtig bouwwerk neerzetten. Past de hele familie in je hut? Na afloop is er iets te drinken. Trek stevig schoeisel aan en een broek met lange broekspijpen vanwege stekelplanten. Deze Waalwoemi-activiteit is mede mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in beweging.

Wij houden ons  aan de RIVM-maatregelen en hebben onze activiteiten hierop aangepast. Wij vragen daarbij uw kind zelfstandig naar de activiteit te sturen of hem/haar enkel te brengen en/of op te halen. Opgeven is verplicht. Bij slecht weer of andere beperkingen beslissen we op de dag zelf of de activiteit door kan gaan. Hierover krijgt u voor 10.00 uur bericht op de dag van de activiteit.

Waalwoemi Hutten bouwen, woensdag 19 mei 2021 van 15.00-16.30 uur. Het Dijkmagazijn, Dijk 41, Beuningen. Maximaal 15 kinderen vanaf 7 jaar. Kosten € 2,50 per kind. Aanmelden is verplicht via www.dijkmagazijnbeuningen.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *