Waalwoemi: Zwerfstenenschilderij

Waalwoemi: zwerfstenenschilderij

Datum: 22 nov. 2023
Tijd: 15:00 - 16:30

Locatie
Dijkmagazijn Beuningen


Het Dijkmagazijn Beuningen heeft een mooie voorraad zwerfstenen klaarliggen om een kunstwerk van te maken. Op 22 november zijn kinderen welkom om er een schilderij van te maken.

Stenen zijn er in heel veel verschillende maten, soorten, kleuren en vormen. Stenen zijn daarom ook leuk materiaal om iets mee te doen. Je kunt fantaseren waarop een steen bijvoorbeeld lijkt: een beestje of een figuurtje. Nog leuker is het dan om met verf de stenen een gezichtje te geven, of pootjes of kleertjes in allerlei verschillende kleuren. Je kunt je fantasie de vrije loop laten. Door ze op een paneel te lijmen maak je een bijzonder schilderij. Met mooi weer gaan we in het begin nog wat stenen zoeken op het Waalstrand, is het daarvoor te koud of te nat, dan blijven we binnen. Trek voor de zekerheid oude kleren omdat we met lijm en verf gaan werken.

Deze activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging.

Waalwoemi: zwerfstenenschilderij, woensdagmiddag 22 november van 15.00-16.30 uur. Max 12 kinderen vanaf 7 jaar, deelname € 2,50 per kind of met Klavervierpas. Het Dijkmagazijn, Dijk 41 (hoek Waardhuizenstraat), Beuningen. Aanmelden verplicht via www.dijkmagazijnbeuningen.nl. (Groot)-ouders/begeleiders mogen gratis meedoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *