Waalwoemi: Waalspetters Aan Het Waalstrand

Waalwoemi: Waalspetters aan het Waalstrand

Datum: 17 jul. 2023 - 20 jul. 2023
Tijd: 10:00 - 15:30

Locatie
Dijkmagazijn Beuningen


Ben je tussen 8 en 12 jaar en wil je hutten bouwen, kunstwerken maken en spannende dingen beleven? Meld je dan aan voor de Waalspetters aan het Waalstrand. Op 17, 18 en 20 juli organiseert Het Dijkmagazijn samen met KION hele dagen strandpret.

De Beuningse uiterwaarden bieden volop ruimte om rond te struinen en je fantasie op hol te brengen. En er is voldoende materiaal om iets mee te doen: takken om hutten te bouwen, zand en klei om beelden te maken, jutvondsten op het waalstrand voor kleurrijke mozaïeken. En waar je verder zelf maar zin in hebt om te doen en te maken. Voor een echte buitenlunch borrelt in de heksenketel verse soep. En wie wil kan broodjes roosteren boven een knapperend houtvuurtje. Let op: geen nylon kleding aandoen vanwege brandgevaar. En stevige (dichte) schoenen vanwege prikplanten, en kleding die vies mag worden. Geef per dag op wanneer je wilt meedoen, er is voldoende begeleiding.
De Waalspettersweek is mogelijk gemaakt door Beuningen Bij slecht weer of andere beperkingen beslissen we op de dag zelf of de activiteit door kan gaan en krijgt u voor 10.00 uur bericht.

Waalspetters aan het Waalstrand. Voor kinderen van 8-12 jaar. 17, 18 en 20 juli, telkens van 10.00-15.30 uur, start en eindpunt het Dijkmagazijn, Dijk 41 Beuningen., De kosten bedragen € 5,- per dag (incl. begeleiding, materialen en eten en drinken), voor Kindpakket gratis. Opgeven is verplicht via www.dijkmagazijnbeuningen.nl, geef je voor elke dag apart op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *