Waalwoemi: Vogelvoedertakken

Waalwoemi: Vogelvoedertakken

Datum: 24 nov. 2021
Tijd: 15:00 - 16:30

Locatie
Dijkmagazijn Beuningen


Kinderen die in de winter graag voor de vogels zorgen, kunnen op woensdag 24 november bij Het Dijkmagazijn een vogelvoedertak knutselen. Op een vogelvoedertak vinden de vogels niet alleen voer om de winter door te komen, maar ook materiaal om in het voorjaar een nestje van te bouwen. Ze zijn er dus erg blij mee!

Je kunt natuurlijk een gewoon vetbolletje ophangen in de tuin, maar met een heuse vogelvoedertak dineren de hongerige vogels in een luxe restaurant.  Spannend om te bekijken als je zelf lekker binnen achter het raam zit. Welke gasten komen erop af? Een roodborstje, meesjes, of misschien wel een lijster? Er komen ook wat plukjes wol, sisaltouw en oude veertjes in, waarmee de vogels later in het voorjaar een nestje kunnen bouwen. Misschien wel in de buurt, omdat het in de winter zo goed toeven is in jouw tuin! Tip: trek stevig schoeisel aan want we gaan vooraf buiten knutselmateriaal verzamelen.

Deze Waalwoemi-activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging en Beleef de Waal.

Waalwoemi: vogelvoedertak maken, woensdag 24 november 2021 van 15.00-16.30 uur. Het Dijkmagazijn, Dijk 41 Beuningen. Maximaal 12 kinderen vanaf 8 jaar. Deelname € 2,50 per kind. Informatie en reserveren (verplicht): www.dijkmagazijnbeuningen.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *