Waalwoemi: Banjertocht Met Kampvuur

Waalwoemi: Banjertocht met kampvuur

Datum: 17 nov. 2021
Tijd: 15:00 - 17:00

Locatie
Dijkmagazijn Beuningen


Woensdagmiddag 17 november organiseert Het Dijkmagazijn voor kinderen een banjertocht door de uiterwaarden. Uitwaaien, lol maken met elkaar en daarna samen lekker opwarmen rond een kampvuurtje. Wie wil kan een broodje bakken of warme chocomel maken in de heksenketel.

De Beuningse uiterwaard is een mooie plek om elkaar te ontmoeten, wat te geiten en even een (veilig) vuurtje te stoken. We beginnen met een banjertocht. Durf jij over het smalle paadje langs het water te lopen? Wie kan er zonder natte voeten over de sloot springen? Welke speurneus lost alle opdrachten op?
Voor de kinderen die de tocht doorstaan (allemaal natuurlijk!) is er na afloop een kampvuurtje. Uitgehongerde speurders bakken een broodje in het vuur. Of warmen een beker chocomel op. Knus bij elkaar en op een mooi afstandje van de wilde dieren zoals de stoere Konikpaarden, die nieuwsgierig op een afstandje staan te kijken.

Tip: trek stevig schoeisel aan want we trekken door de wildernis om bij het strand te komen. Belangrijk voor je eigen veiligheid: trek geen nylon of synthetische kleding aan vanwege brandgevaar!

Waalwoemi: Banjertocht met kampvuur, woensdag 17 november van 15.00-17.00 uur. Startplaats Het Dijkmagazijn, Dijk 41 Beuningen. Deelname per kind € 2,50. Max. 15 kinderen van 6-12 jaar. Reserveren is verplicht via www.dijkmagazijnbeuningen.nl.

Deze Waalwoemi-activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *