Waalwoemi: Strandzandfantasie Langs De Waal

Waalwoemi: Strandzandfantasie langs de Waal

Datum: 01 sep. 2021
Tijd: 15:00 - 16:30

Locatie
Dijkmagazijn Beuningen


Het Dijkmagazijn daagt jonge kunstenaars op woensdag 1 september uit om beelden te maken van klei en strandzand. De stranden in Beuningen liggen vol bouwmateriaal om kunstzinnig mee aan de slag te gaan. En wie goed kan jutten, vindt van alles om het zandbeeld op te sieren: van aangespoelde colafles tot versleten werkhandschoen van een stoere schipper.

Water en zand zijn dé speelmaterialen voor ieder kind. Ze zijn gratis, in overvloed en je kunt er lekker mee kliederen. Van zandkastelen tot …. een draak of je lievelingsdier. Oftewel, een fantasiebeeld dat je zelf of samen met anderen maakt. Alles kan en niets is te gek. Er is ruimte zat om te experimenteren en uit te proberen tot hoe hoog je kunt bouwen.
Met een beetje klei maak je de zaak wat steviger. En met schelpen en stenen is je sculptuur te versieren. Na afloop worden er foto’s van je kunstwerk gemaakt, zodat je een herinnering hebt, ook als het water en de wind je beeld weer tot los zand uiteen laten vallen. Trek stevig schoeisel aan en kleren die vies mogen worden.

Waalwoemi: Strandzandfantasie langs de Waal, woensdag 1 september 2021, 15.00-16.30 uur. Startplaats Het Dijkmagazijn, Dijk 41 Beuningen. Deelname € 2,50. Max 30 kinderen van 4-7 jaar. Wij houden ons aan de RIVM-maatregelen en hebben onze activiteiten hierop aangepast. Daarbij vragen we uw kind zelfstandig naar de activiteit te sturen of hem/haar enkel te brengen/op te halen. Aanmelden is verplicht.
Meer info en reserveren via www.dijkmagazijnbeuningen.nl.

Deze Waalwoemi-activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *