Waalwoemi: Kleuterklauterklimparcours

Waalwoemi: Kleuterklauterklimparcours

Datum: 23 sep. 2020
Tijd: 14:30 - 16:00

Locatie
Dijkmagazijn Beuningen


De Beuningse uiterwaard is de spannendste speeltuin van Beuningen. Daarom zet Het Dijkmagazijn op woensdag 23 september een klauterparcours uit voor kleuters, dwars door het natuurgebied. Jawel, ook met een aangepast touwenparcours tussen de bomen. Pret verzekerd en erg gezond.

Met vlaggen is een spelletjesroute uitgestippeld zodat op het strand, tussen de bomen en tussen de bloemen gespeeld kan worden. Wie kan het verste een kiezel in de Waal gooien? Lukt het om met zand mooie koekjes te bakken? Of met een frisbee zelf je weg te bepalen tussen de bomen?
Met mooi weer is er een voelpad uitgezet: kun je met je tenen voelen waar je overheen loopt? Er zijn spelletjes volop om uit te kiezen, en iedereen krijgt na afloop een prijsje. Gidsen van Het Dijkmagazijn zorgen ervoor dat alles veilig blijft in de uitdagende uiterwaarden.

Waalwoemi: Kleuterklauterklimparcours, woensdag 23 september 2020 van 14.30-16.00 uur. Startpunt Het Dijkmagazijn, Dijk 41 Beuningen. Maximaal 25 kinderen tussen 4 t/m 7 jaar, deelname € 2,50 per kind. (Groot)-ouders mogen gratis meedoen, en voor de eerste vier helpende ouders zijn er kortingsbonnen voor een volgende activiteit. Aanmelden is nodig: www.dijkmagazijnbeuningen.nl.

Deze Waalwoemi-activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *