15e Open Atelierroute Waard Art

15e Open Atelierroute Waard Art

Datum: 26 sep. 2020 - 27 sep. 2020
Tijd: 00:00


Dit jaar een extra feestelijke Open Atelierroute van Waard Art

Waard Art organiseert in 2020 voor de 15e keer de Open Atelierroute. We kunnen gelukkig weer genieten van al het moois dat mensen hebben gemaakt in deze bijzondere tijd. Op zaterdag 26 en zondag 27 september tussen 11 en 5 zetten de kunstenaars hun ateliers weer open voor geïnteresseerde bezoekers.

De prachtige route langs de dorpen aan de Linge en de Waal voert u naar kunstenaars die zeer uiteenlopend werk maken. Tijdens de route zijn de kunstenaars aanwezig in hun atelier. Zij vertellen hoe hun werk tot stand komt en waarom zij bepaalde thema’s of technieken gebruiken. We hopen dat u hierdoor met nog meer plezier naar de werken kijkt en misschien wel een werk aanschaft.

Tijdens de route is er een overzichtstentoonstelling van de deelnemende kunstenaars in het Stroomhuis Neerijnen, Van Pallandtweg 1. Het routeboekje is hier ook te vinden, zodat u zelf kunt bepalen waar u heen gaat.

Vanwege het 15-jarige bestaan zijn tijdens de Open Atelierroute kunstwerken te koop voor 15 euro, zowel in het Stroomhuis als in de ateliers van de kunstenaars.

De opening van de overzichtsexpositie op vrijdagavond 25 september om 20 uur in het Stroomhuis wordt heel bijzonder. In aanloop naar het jubileum is er al vanaf 17 september een expositie te zien van deelnemers van Waard Art, genaamd ‘bijna…15 dagen op weg naar 15 jaar Waard Art’.

Ondanks ons enthousiasme bij deze 15e editie respecteren we de afstands- en hygiëneregels in verband met het coronavirus via aanwijzingen aan de deelnemers en de bezoekers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *