Waalwoemi: KleuterKlauterKlim Parcours

Waalwoemi: KleuterKlauterKlim parcours

Datum: 22 sep. 2021
Tijd: 14:30 - 16:30

Locatie
Dijkmagazijn Beuningen


De uiterwaard aan de Waal is de spannendste speeltuin van Beuningen. Daarom zet Het Dijkmagazijn tijdens de Nationale Sportweek op 22 september voor kinderen van 4 tot 7 jaar een parcours uit dwars door het natuurgebied. Om het helemaal spannend te maken komt er ook een touwenparcours tussen de bomen. Pret verzekerd en erg gezond.

Met vlaggen is er een spelletjesroute uitgestippeld zodat op het strand, tussen de bomen en tussen de bloemen gespeeld kan worden. Wie kan zonder in de krokodillenrivier te vallen van de ene boom naar de ander lopen? En welk kind kan het verste een kiezel in de Waal gooien? En lukt het om met een spons Waalwater in een emmer te verzamelen? Of met zand de mooiste koekjes te bakken? Of met een frisbee zelf je weg te bepalen tussen de bomen? En wie durft er geblinddoekt zijn weg te vinden? En met mooi weer is er een voelpad uitgezet: kun je met je tenen voelen waar je overheen loopt?

Begeleiding door ouders/opvoeders is verplicht, er zijn spelletjes volop om uit te kiezen en afstand van elkaar te houden. Gidsen van Het Dijkmagazijn zorgen ervoor dat alles veilig blijft in de uitdagende uiterwaarden. Deze Waalwoemi-activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging.

Waalwoemi: KleuterKlauterKlim parcours, woensdag 22 september 2021. Inloop tussen 14.30 tot 15.00 uur, einde 16.30 uur. Het Dijkmagazijn, Dijk 41  Beuningen. Max 30 kinderen van 4 tot en met 7 jaar. Kosten € 2,50.

Meer info en reserveren via www.dijkmagazijnbeuningen.nl.

Deze Waalwoemi-activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *