Waalwoemi: Banjertocht Met Kampvuur

Waalwoemi: Banjertocht met kampvuur

Datum: 04 mrt. 2020
Tijd: 14:30 - 16:30

Locatie
Dijkmagazijn Beuningen


Woensdagmiddag 4 maart organiseert Het Dijkmagazijn voor kinderen een banjertocht door de uiterwaarden. Wie het koud heeft na het struinen warmt zich lekker op bij het kampvuur en bakt een broodje.

In de winter zijn de uiterwaarden een geweldige uitdaging om doorheen te banjeren. Durf jij over het smalle paadje langs het water te lopen? Wie kan er zonder natte voeten over de sloot springen? Welke speurneus lost alle opdrachten op?
Voor de kinderen die de tocht doorstaan (allemaal natuurlijk!) is er na afloop een kampvuurtje bij het sluisje. Uitgehongerde speurders kunnen een broodje bakken in het vuur.
Als je door de vlammen over de kale vlakte tuurt, weet je wel wat pioniers in het Wilde westen zo’n beetje hebben gevoeld. Knus bij elkaar en op een mooi afstandje van de wilde dieren zoals de stoere Rode Geuzen, die nieuwsgierig op een afstandje staan te kijken.

Tip: trek stevig schoeisel aan want we trekken door de wildernis om bij het strand te komen.

Waalwoemi Banjertocht met kampvuur, woensdag 4 maart 2020 van 14.30-16.30 uur. Startplaats Het Dijkmagazijn, Dijk 41 Beuningen. Deelname per kind € 2,50. Max. 25 kinderen van 7-12 jaar. (Groot)-ouders mogen gratis meedoen, en voor de eerste vier helpende ouders zijn er kortingsbonnen voor een volgende activiteit. Reserveren is nodig via www.dijkmagazijnbeuningen.nl.

Deze Waalwoemi-activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *