Uitbuiken In De Wetlands

Uitbuiken in de Wetlands

Datum: 30 dec. 2019
Tijd: 14:00

Locatie
Dijkmagazijn Tiel


Heb je net iets teveel gegeten met de Kerstdagen? Kom 30 december dan lekker naar de Wetlands met je ouders, opa, oma of wie er dan ook maar met je mee wil! Tijdens een struintocht door dit gebied gaan we op avontuur en laten IVN-natuurgidsen je zien hoe het met de planten en de dieren in de wintertijd gaat. Zijn die ook aan het uitbuiken? Of gebeurt daar iets heel anders?

We beginnen maandag 30 december om 14:00 uur. Verzamelen bij de ingang van de Wetlands van Passewaaij tegenover het dijkmagazijn (Ophemertsedijk 34) in Tiel. Het is verstandig om te parkeren aan de Diderik Vijghstraat. Hier is het gratis parkeren en bent u er zeker van dat u geen bon onder uw ruitenwisser vindt na afloop. U zet uw auto weg en loopt de dijk op en slaat dan rechtsaf. U loopt er in 10 minuten heen.

We beginnen om 14:00 uur en zijn dan anderhalf tot twee uur in de Wetlands.

Zorg dat iedereen warm aangekleed is en passend schoeisel aan heeft. Neem eventueel een appel en/of een flesje water mee voor onderweg. Mocht het weerbericht erg slecht zijn of staat het water te hoog om het gebied in te kunnen, dan zetten we dat die ochtend op de website. U kunt ook mailen met een van de Natuurgidsen, Eefke Halma via gwg@ivnwestbetuwe.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *