Knotsen Knutselen Voor Kleuters

Knotsen knutselen voor kleuters

Datum: 20 mrt. 2024
Tijd: 15:00 - 16:30

Locatie
Dijkmagazijn Beuningen


In de week van de Boomfeestdag kunnen kleuters en jonge kinderen op woensdag 20 maart langs de Waal een tak afzagen van de omgewaaide bomen. Helemaal zelf met een grote zaag! Van de tak maak je een indrukwekkende knots door er allerlei vondsten aan vast te maken. De gidsen van Het Dijkmagazijn zorgen dat niemand een schram of bult oploopt.

Zelf een tak zagen is berespannend. Dat wil ieder kind proberen, en kan met wat goede begeleiding veilig gebeuren. In de uiterwaard liggen de takken lekker laag, zodat zelfs kleuters en goed bij kunnen. En langs het Waalstrand ligt ruig knutselmateriaal in overvloed: stukken wrakhout, botjes, veren en grote bollen met klissen. Daar kun je de knots mee opsieren en als je dan schreeuwt wordt iedereen bang: Wraaaagh. Deze activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging. Tip: trek stevig schoeisel aan.

Waalwoemi Knotsen knutselen, woensdag 20 maart, 15.00-16.30 uur. Startplaats Het Dijkmagazijn, Dijk 41 Beuningen. Deelname: 2,50 euro voor maximaal 20 kinderen van 4 tot 7 jaar oud, gratis met Klavervierpas. (Groot-)ouders/opvoeders mogen gratis meedoen. Reserveren kan via www.dijkmagazijnbeuningen.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *