Winter Wandelmeditatie Herwijnen

Winter wandelmeditatie Herwijnen

Datum: 13 dec. 2020
Tijd: 09:45 - 12:00

Locatie
Kasteelruïne Frissesteijn


Zondag 13 december staat de laatste wandelmeditatie van het jaar in het teken van de winter. Kom je genieten van de stilte, de kale bomen en labyrint-vormige resten van kasteel Frissesteijn? Deze ondersteunen op natuurlijke wijze het proces om naar binnen te keren en te luisteren naar je hart en ziel.

In een heel rustig tempo wandelen door de uiterwaarden biedt een mooie manier om volledig aanwezig te zijn in de natuur en alle aspecten ervan te waarderen. Al wandelend stel je je zintuigen open en wordt je hoofd stap voor stap stiller. Het kan je inzicht, rust en ruimte geven.

Vanaf 9.45 uur kun je aankomen. Dan lopen we van 10-12 uur in een heel rustig tempo door de natuur. Wandel je mee? Met aandacht bij je ademhaling en alle zintuigen opengesteld voor de natuur, kom je stap voor stap dichterbij jezelf!

Iris Keasberry begeleidt de wandelmeditatie. Ervaring is niet vereist. Locatie: Buitendijkse natuurgebied van kasteelruïne Frissesteijn bij Waaldijk 94, 4171 CG Herwijnen. Parkeren en start bij het hek langs de dijk. Kosten: € 12,50 per wandeling. Meer informatie en tot 20% korting bij vooraanmelding via website www.iriskeasberry.nl/hartstochten/wandelmeditatie.

De wandelmeditaties worden maandelijks georganiseerd in verschillende natuurgebieden aan rivier de Merwede. In het nieuwe jaar is dat verder nog in de winter op 17 januari en 21 februari 2021.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *