Waalwoemi: Strandzandfantasie Langs De Waal

Waalwoemi: Strandzandfantasie langs de Waal

Datum: 29 jun. 2022
Tijd: 15:00 - 16:30

Locatie
Dijkmagazijn Beuningen


Het Dijkmagazijn daagt jonge kunstenaars tijdens de Nationale Modderdag op woensdag 29 juni uit om beelden te maken van klei en strandzand. De stranden in Beuningen liggen vol bouwmateriaal om kunstzinnig mee aan de slag te gaan. En wie goed kan jutten, vindt van alles om het zandbeeld op te sieren: van aangespoelde colafles tot versleten werkhandschoen van een stoere schipper.

Water, zand en klei zijn dé speelmaterialen voor ieder kind. Ze zijn gratis, in overvloed en je kunt er lekker mee kliederen. Maak een fantasiebeeld, een draak of je lievelingsdier. Alles kan en niets is te gek. Er is ruimte zat om te experimenteren en uit te proberen tot hoe hoog je kunt bouwen. Met een beetje klei maak je de zaak wat steviger. En met schelpen en stenen is je sculptuur te versieren. Na afloop worden er foto’s van je kunstwerk gemaakt, zodat je een herinnering hebt, ook als het water en de wind je beeld weer tot los zand uiteen laten vallen.
Trek stevig schoeisel aan en kleren die vies mogen worden.

Deze activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging. Wij houden ons aan de RIVM-maatregelen. Bij slecht weer of andere beperkingen beslissen we op de dag zelf of de activiteit door kan gaan en krijgt u voor 10.00 uur bericht.

Waalwoemi: Strandzandfantasie, woensdag 29 juni van 15.00-16.30 uur. Startpunt Het Dijkmagazijn, Dijk 41 Beuningen. Deelname € 2,50 per kind. Maximaal 30 kinderen van 4 tot 7 jaar. Aanmelden is verplicht via www.dijkmagazijnbeuningen.nl. (Groot)-ouders mogen gratis meedoen, en voor de eerste vier helpende ouders zijn er kortingsbonnen voor een volgende activiteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *