Waalwoemi: Speurtocht In De Ban Van Kabouters En Elfen

Waalwoemi: Speurtocht in de ban van kabouters en elfen

Datum: 26 okt. 2022
Tijd: 15:00 - 17:00

Locatie
Dijkmagazijn Beuningen


Woensdagmiddag 26 oktober kunnen kinderen samen met hun ouders en grootouders op zoek naar kabouters en elfen. Deze zijn te vinden in het Weurtsche Straatje langs de Waal.

Op geheimzinnige plekjes op het Weurtsche Straatje en in de uiterwaard zijn kabouters en elfjes te vinden die je vragen om leuke dingen te doen. Wie kan de mooiste bloem vinden, en wie de mooiste steen? En wie maakt voor het zandelfje in het zand een tekening of schrijft een gedicht? Bij de trollenhoek staan woeste trollen. Die geven je echte trollenopdrachten. Durf jij een paardenkeutel weg te rollen? Bij de uitkijktoren eindigt het pad bij de Picknickpicknickkabouter. Die heeft een kampvuurtje gemaakt. En voor iedereen heeft hij dampende chocolademelk. Om even uit te blazen van de speurtocht en elkaar verhalen te vertellen over wat je beleefd hebt. De route is uitgezet met sprookjesfiguren, breng je (groot-)ouders mee of een andere volwassen, want de speurtocht is een route die je zelfstandig loopt. Tip: trek stevig schoeisel aan en draag bij het vuur geen nylon kleding.
Deze activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging.

Waalwoemi: In de ban van kabouters en elfen, woensdag 26 oktober inloop van 15.00- 15.30 uur, einde 17.00 uur. Startpunt hoek Distelakkerstraat-Dijk, Weurt. Kom zoveel mogelijk op de fiets. Auto parkeren op de Distelakkerstraat. Voor kinderen tussen 4 en 7 jaar, deelname € 2,50. Begeleiding is verplicht, (groot)-ouders/opvoeders mogen gratis meedoen. Aanmelden is verplicht www.dijkmagazijnbeuningen.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *