Waalwoemi: Dromenvanger Maken

Waalwoemi: Dromenvanger maken

Datum: 29 jan. 2020
Tijd: 14:30 - 16:00

Locatie
Dijkmagazijn Beuningen


Goed nieuws als je weleens nachtmerries hebt: bij Het Dijkmagazijn kun je woensdagmiddag 29 januari je eigen dromenvanger maken.

Indianen maken dromenvangers voor baby’s en kinderen. Een gevlochten netwerk, een web in een ring, vangt de slechte dromen en die glijden in de morgen weg. De mooie dromen blijven in je hoofd. De dromenvanger hang je natuurlijk boven je bed.

Ga met Het Dijkmagazijn de natuur in om materiaal te verzamelen voor je eigen dromenvanger. Want in het netwerk moeten persoonlijke vondsten zitten. Een veer, een steentje, een mooi blad of takje. Een berkentak is van huis uit de boom van de sjamanen. Je kunt ook van thuis al voorwerpen meenemen die je in je dromenvanger wilt vlechten.

Waalwoemi: Dromenvanger maken, woensdag 29 januari 2020 van 14.30-16.00 uur. Startpunt Het Dijkmagazijn, Dijk 41 Beuningen. Maximaal 15 kinderen tussen 6 en 12 jaar. Deelname € 2,50 per kind. (Groot)-ouders mogen gratis meedoen en voor de eerste vier helpende ouders zijn er kortingsbonnen voor een volgende activiteit. Aanmelden is nodig: www.dijkmagazijnbeuningen.nl.

Deze Waalwoemi-activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *