Vogelnestkastje Maken

Vogelnestkastje maken

Datum: 21 feb. 2024
Tijd: 15:00 - 16:30

Locatie
Dijkmagazijn Beuningen


Op woensdagmiddag 21 februari kunnen kinderen zelf een nestkastje maken in Het Dijkmagazijn. En dat is nog mooi op tijd om het thuis op te hangen, want in maart gaan mezen op zoek naar nieuwe huisjes.

Natuurlijk weten alle vogels hoe ze zelf hun nest moeten bouwen. Maar soms kunnen ze moeilijk een goede plaats vinden. En misschien wil je de vogels in je tuin of op je balkon lokken met een extra mooi nestkastje.
Het Dijkmagazijn zorgt voor op maat gezaagde plankjes die je zelf in elkaar schroeft. Als het huisje klaar is kun je het beschilderen. Met bloemen, waarschuwingsstrepen of schutkleuren. Net wat je zelf mooi vindt en waarmee je de mezen denkt te lokken. Tot in de late lente kun je genieten van een vrolijke familie kool- of pimpelmees bij je thuis. Deze Waalwoemi-activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging.

Waalwoemi: vogelnestkastje maken, woensdag 21 februari van 15.00-16.30 uur. Startpunt Het Dijkmagazijn, Dijk 41 Beuningen. Maximaal 12 kinderen vanaf 8 jaar. Deelname € 4,50 per kind, gratis met Klavervierpas (incl. materiaal en drankje). (Groot)-ouders mogen gratis meedoen. Reserveren via www.dijkmagazijnbeuningen.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *