Takkenweek Aan Het Waalstrand

Takkenweek aan het Waalstrand

Datum: 23 aug. 2021 - 26 aug. 2021
Tijd: 10:00 - 15:30

Locatie
Dijkmagazijn Beuningen


Ben je tussen 8 en 12 jaar en wil je hutten bouwen, kunstwerken maken en spannende dingen beleven? Meld je dan aan voor de Takkenweek aan het Waalstrand. Op 23, 24, 25, 26 aug organiseert Het Dijkmagazijn Beuningen een hele dag strandpret.

De Beuningse uiterwaarden bieden volop ruimte om rond te struinen en je fantasie op hol te brengen. En er is voldoende materiaal om iets mee te doen: takken om hutten te bouwen, zand en klei om beelden te maken, jutvondsten op het waalstrand voor kleurrijke mozaïeken. En waar je verder zelf maar zin in hebt om te doen en te maken. Voor een echte buitenlunch borrelt in de heksenketel verse soep. En wie wil kan broodjes roosteren boven een knapperend houtvuurtje. Op 23 en 24 augustus komen vertellers van Speelosaurus spannende verhalen vertellen bij het kampvuur.

Let op: geen nylon kleding aandoen vanwege brandgevaar. En stevige (dichte) schoenen vanwege prikplanten, en kleding die vies mag worden.

De Takkenweek is mogelijk gemaakt door Harten4Groep, Beuningen.

Takkenweek aan het Waalstrand,  Beuningen: 23, 24, 25, 26 aug., telkens van 10.00-15.30 uur, start en eindpunt het Dijkmagazijn, Dijk 41, Beuningen. Opgeven is verplicht, geef je voor elke dag apart op. De kosten bedragen 2,50 per dag (incl. begeleiding, materialen en eten en drinken), max 20 kinderen. Het wordt ook aangeboden via Kindpakket. Zie www.dijkmagazijnbeuningen.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *