Pilgrimage In A Day

Pilgrimage in a Day

Datum: 09 jul. 2021
Tijd: 14:00 - 17:00

Locatie
Veerhuis Varik


Hou je van wandelen in de natuur of heb je altijd al eens een pelgrimage willen lopen naar bijvoorbeeld Santiago de Compostela? Dat kan vanaf 9 juli 2021 bij het Veerhuis: Herberg MedeVaartOord!

Vrijdag 9 juli 2021 vindt van 14.00 tot 17.00 uur de opening van de Pilgrimage in a Day in en rondom het Veerhuis plaats.

Ik nodig jullie van harte uit om samen met mij op reis te gaan. Wat is dat nou een Pilgrimage in a Day, wat kun je verwachten en hoe kan dat nu in 1 dag? Ik neem jullie mee in mijn verhaal hoe deze wandeling tot stand is gekomen, je krijgt als eerste een inkijkje in de verschillende elementen van deze levenswandeling en wat die je kan brengen.

Deze wandeling is gecreëerd op basis van mijn ervaringen tijdens mijn wandeling naar Santiago de Compostela en zelfs daaraan voorbij naar Fisterra, het einde van de wereld.

Het bewust wandelen van deze met aandacht uitgezette Pilgrimage in a Day in de prachtige natuur rondom het Veerhuis draagt de potentie in zich om de weg in jezelf naar je authentieke bron terug te lopen en van daaruit de ander weer te ontmoeten en je te verbinden met gelijkgestemden. Het is ook gewoon een hele mooie wandeling in de prachtige Uiterwaarden.

Een ieder loopt haar of zijn eigen pad. Henry heeft de Pilgrimage in a Day al “proef-gelopen” en goedgekeurd.

Meer informatie kun je binnenkort op de website lezen. Hier vind je alvast een sfeerimpressie. Wanneer je wilt komen geef je dan alvast hier op.

VeerhuisGenoot & Pelgrim
Frans-Willem Deliën

PS. Het weekend van 9 en 10 juli zijn de kamers al gereserveerd door Pelgrims die hem direct willen lopen.

Leuk dat je komt; we hebben de koffie klaar staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *