Open Dag Herinrichting Willemspolder Fase 1

Open dag herinrichting Willemspolder fase 1

Datum: 25 sep. 2021
Tijd: 00:00


De Willemspolder (fase 1) bij IJzendoorn (nabij Tiel) verandert ingrijpend de komende jaren. Er komt ruimte voor water, natuur, recreatie en voor schone energie. Tijdens de open dag op zaterdag 25 september a.s. kunt u zelf ervaren hoe het wordt.

Het inrichtingsplan voorziet in behoeftes van nu en later. De Willemspolder wordt veiliger, mooier, duurzamer en fijner. Veiliger, want de rivier krijgt de ruimte. Fijner, want er is ruimte om te recreëren. Mooier en duurzamer, want riviernatuur kan floreren en schone energie voor scheepvaart krijgt een kans zich te ontwikkelen. De herinrichting financieren we uit grondstofwinning voor de bouw van huizen. Zo werken we aan een toekomstbestendig Nederland.

Meer weten? U bent van harte welkom op 25 september om te kijken, te beleven en volop vragen te stellen. Ook voor kinderen zijn er leuke activiteiten. Wel graag van tevoren aanmelden op willemspolder.nl. Daar vindt u ook meer informatie over het programma.

Locatie: Terrein van de voormalige steenfabriek achter het kantoor van Dekker | Waalbandijk 1 IJzendoorn | Vanaf de dijk rechter inrit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *