Fotoworkshop ‘De Verwondering’ Met Ger Loeffen

Fotoworkshop ‘De Verwondering’ met Ger Loeffen

Datum: 14 jun. 2022
Tijd: 06:00 - 09:00


Speciaal voor het 25-jarig jubileum van Het Dijkmagazijn geeft fotojournalist Ger Loeffen dinsdagochtend 14 juni een fotoworkshop. Locatie is het landschap rond het Grindgat in Weurt. Deelnemers wandelen door het natuurgebied en krijgen verrassende gezichtspunten.

Kijken en componeren
Uiteraard brengt iedereen een apparaat mee om foto’s mee te maken. Dat kan een spiegelreflexcamera zijn maar met een moderne telefoon kun je tegenwoordig ook prachtige foto’s maken. Het gaat tenslotte niet om indrukwekkende apparatuur maar om het vermogen anders te kijken. Fotografische kennis is niet per se noodzakelijk. Fotograferen is kijken en componeren.
Vanaf de dijk wandelen we de uiterwaarden in, rond het Grindgat naar de Waal en naar de uitkijktoren. Deze omgeving heeft inspirerende plekken. Door andere standpunten in te nemen krijg je vaak een totaal ander beeld.

Al 25 jaar samen naar de Waal
Het Dijkmagazijn bestaat 25 jaar! We vieren het jubileum met onze Beuningse partners. Een heel jaar lang zijn er op allerlei plekken in de gemeente bijzondere activiteiten te doen. Alles staat in het teken van 25 jaar samen naar de Waal. Met onze jubileumpartners: Perspectief, Bibliotheek Beuningen, Paulusgilde, Over en Weer, Vrijwillig Landschapsbeheer Beuningen. En natuurlijk Gemeente Beuningen, vrijwilligers, donateurs en sponsors.

Praktische informatie
Fotoworkshop ‘De Verwondering’ met Ger Loeffen op dinsdag 14 juni 2022 van 6.00 uur tot 9.00 uur. Start bij de Andreaskerk, Kerkstraat 52 Weurt. Neem wat drinken en iets te eten mee. Deelname 10 euro (graag gepast contant), max. 12 deelnemers. Aanmelden verplicht via  www.dijkmagazijnbeuningen.nl.
Bij slecht weer gaat de workshop niet door. Er wordt tijdelijk een appgroep aangemaakt zodat deelnemers kort ervoor worden geïnformeerd of de workshop doorgaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *