Dijkterras Beuningen Ook Tijdens Alternatieve 4-daagse Geopend

Dijkterras Beuningen ook tijdens alternatieve 4-daagse geopend

Datum: 20 jul. 2021 - 23 jul. 2021
Tijd: 00:00

Locatie
Dijkmagazijn Beuningen


Het dijkterras van bezoekerscentrum Het Dijkmagazijn Beuningen is tijdens de alternatieve Vierdaagse extra geopend van 20 tot en met 23 juli. Voor een ontspannen tussenstop op de prachtige dijk!

Veel mensen zullen hun vakantie dit jaar doorbrengen in eigen land. Een uitgelezen kans om de relatief onbekende regio tussen Maas en Waal te verkennen. Wie vanuit  Nijmegen de sluis bij Weurt oversteekt, komt in een prachtig wandelgebied. De dijk geeft uitzicht over twee landschappen: ruige uiterwaarden en vriendelijke oeverwallen met boerdijen en landgoederen.

Tijdens de alternatieve vierdaags bepalen lopers hun eigen route, die bij voorkeur afwijkt van de reguliere route om drukte te vermijden. De Beuningse dijk langs de Waal is daarvoor erg geschikt, zeker nu Het Dijkmagazijn haar terras opent om iedereen te ontvangen die over de dijk lopend geniet van het landschap. Loop via klompenpaden.nl of wijk van de routes af door de uiterwaarden. Kijk op www.verhaaltussenmaasenwaal.nl en www.dwaalfilm.eu over het gebied. Voor het pontje over de Waal: www.uiterwaarde.nl. Voor de alternatieve vierdaagse zie: www.wandel.nl

Het Dijkmagazijn, Dijk 41, 6641 LA  Beuningen. Zie www.dijkmagazijnbeuningen.nl en https://www.facebook.com/Dijkmagazijn.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *