ChocoBanjertocht Met Kampvuur

ChocoBanjertocht met kampvuur

Datum: 07 feb. 2024
Tijd: 15:00 - 16:30

Locatie
Dijkmagazijn Beuningen


Woensdagmiddag 7 februari organiseert Het Dijkmagazijn voor kinderen een banjertocht door de uiterwaarden. Uitwaaien, lol maken met elkaar en daarna samen lekker opwarmen rond een kampvuurtje. Op dat kampvuurtje maken we chocolademelk klaar!

De Beuningse uiterwaard is een mooie plek om elkaar te ontmoeten, wat te geiten en even een (veilig) vuurtje te stoken. We beginnen met een banjertocht. Durf jij over de omgevallen boom te klimmen? Welke vondsten van het Waalstrand wil je mee naar huis nemen?
Voor de kinderen die de tocht doorstaan (allemaal natuurlijk!) is er na afloop een kampvuurtje. Alle koukleumen kruipen knus bij elkaar om het kampvuurtje. Tip: trek stevig schoeisel aan want we trekken door de wildernis om bij het strand te komen. Belangrijk voor je eigen veiligheid: trek geen nylon of synthetische kleding aan vanwege brandgevaar!
Deze Waalwoemi-activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging.

Waalwoemi: ChocoBanjertocht met kampvuur, woensdag 7 februari van 15.00-16.30 uur. Startplaats Het Dijkmagazijn, Dijk 41 Beuningen. Deelname per kind € 2,50. Gratis via Klavervierpas. Max. 20 kinderen van 6-12 jaar. (Groot-)ouders/opvoeders mogen gratis meedoen. Reserveren via www.dijkmagazijnbeuningen.nl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *