Waalwoemi: Strandzandfantasie Langs De Waal

Waalwoemi: Strandzandfantasie langs de Waal

Datum: 02 sep. 2020
Tijd: 14:30 - 16:00

Locatie
Dijkmagazijn Beuningen


Het Dijkmagazijn daagt jonge kunstenaars op woensdag 2 september uit om beelden te maken van klei en strandzand. De stranden in Beuningen liggen vol bouwmateriaal om kunstzinnig mee aan de slag te gaan. En wie goed kan jutten, vindt van alles om het zandbeeld op te sieren: van aangespoelde colafles tot versleten werkhandschoen van een stoere schipper.

Water en zand zijn dé speelmaterialen voor ieder kind. Ze zijn gratis, in overvloed en je kunt er lekker mee kliederen. Maak een fantasiebeeld, een draak of je lievelingsdier. Alles kan en niets is te gek. Er is ruimte zat om te experimenteren en uit te proberen tot hoe hoog je kunt bouwen. Met een beetje klei maak je de zaak wat steviger. En met schelpen en stenen is je sculptuur te versieren. Na afloop worden er foto’s van je kunstwerk gemaakt, zodat je een herinnering hebt, ook als het water en de wind je beeld weer tot los zand uiteen laten vallen.
Trek stevig schoeisel aan en kleren die vies mogen worden. Deze Waalwoemi-activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging.

Waalwoemi: Strandzandfantasie, woensdag 2 september 2020 van 14.30-16.00 uur. Startpunt Het Dijkmagazijn, Dijk 41 Beuningen. Deelname € 2,50 per kind. Maximaal 30 kinderen van 4 tot 7 jaar. (Groot)-ouders mogen gratis meedoen, en voor de eerste vier helpende ouders zijn er kortingsbonnen voor een volgende activiteit. Aanmelden is nodig: www.dijkmagazijnbeuningen.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *