Waalwoemi: Kabouters En Elfen Speurtocht

Waalwoemi: Kabouters en elfen speurtocht

Datum: 09 sep. 2020
Tijd: 15:00 - 16:30

Locatie
Dijkmagazijn Beuningen


Woensdagmiddag 9 september kunnen kinderen samen met hun ouders en grootouders op zoek naar kabouters en elfen. Deze zijn te vinden in de uiterwaarden langs de Waal.

Op geheimzinnige plekjes in de uiterwaard zijn kabouters en elfjes te vinden die je vragen om leuke dingen te doen. Wie kan de mooiste bloem vinden, en wie de mooiste steen? En wie maakt voor het zandelfje in het zand een tekening of schrijft een gedicht? Bij de trollenhoek staan woeste trollen. Die geven je echte trollenopdrachten. Durf jij een paardenkeutel weg te rollen?

Op het Waalstrand eindigt het pad bij de vuurkabouter. Die heeft een kampvuurtje gemaakt. Om even uit te blazen van de speurtocht en elkaar verhalen te vertellen over wat je beleefd hebt.

De route is uitgezet met sprookjesfiguren en kan door kinderen met hun (groot-)ouders of andere begeleider zelfstandig gelopen worden. Tip: trek stevig schoeisel aan en draag bij het vuur geen nylon kleding.

Waalwoemi: In de ban van kabouters en elfen speurtocht, woensdag 9 september 2020 van 15.00-16.30 uur. Inloop tussen 15.00 en 15.30 uur. Startpunt Het Dijkmagazijn, Dijk 41 Beuningen. Voor kinderen tussen 4 en 7 jaar. Max. 40 kinderen. Deelname € 2,50 per kind. Begeleiding is verplicht, (groot)ouders mogen gratis meedoen. Aanmelden is nodig: www.dijkmagazijnbeuningen.nl.

Deze Waalwoemi-activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *