Puzzelspeurtocht Naar De Natuurschatkist

Puzzelspeurtocht naar de natuurschatkist

Datum: 06 mrt. 2024
Tijd: 15:00 - 16:30

Locatie
Dijkmagazijn Beuningen


Wie vindt woensdag 6 maart met Het Dijkmagazijn de verloren natuurschatkist? Kinderen van 7-12 jaar kunnen in de uiterwaard puzzels oplossen om een schatkaart te winnen. Op die kaart staat waar de schatkist ligt. Wie graaft hem op?

Ben jij een goede speurneus? En heb je zusjes, broertjes of vriendjes die goed puzzels kunnen oplossen? Kom dan met een team. Of sluit je aan bij een groepje. Dan maak je grote kans om de schatkist te vinden. Je krijgt een kaart met aanwijzingen om de puzzels op te lossen. Je moet bijvoorbeeld een echte vuursteen vinden, een raadsel oplossen of een spelletje uitvoeren. Wie alle oplossingen goed heeft krijgt een schatkaart. Daarmee is de schatkist op te sporen. Die zit zo boordevol met schatten, dat alle deelnemers met iets moois naar huis gaan. Deze activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging.

Waalwoemi: Puzzeltocht naar de natuurschatkist. Woensdag 6 maart, 15.00-16.30 uur. Startpunt Het Dijkmagazijn, Dijk 41, Beuningen. Maximaal 25 kinderen tussen 7-12 jaar. Deelname € 2,50 of met Klavervierpas. (Groot-)ouders/begeleiders mogen gratis meedoen. Reserveren via www.dijkmagazijnbeuningen.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *