KidsXtra: Met Nieuwe Vriendjes Samen Fijn Spelen

KidsXtra: Met nieuwe vriendjes samen fijn spelen

Datum: 31 mei. 2021
Tijd: 15:30 - 16:30

Locatie
Dijkmagazijn Beuningen


Dat wil elk kind: vriendjes maken en samen lekker spelen. Daar wordt je blij van en je durft steeds meer. Zeker als je bij de Fysioo of Het Dijkmagazijn veilig maar ook uitdagend kunt ravotten en klimmen. Doe daarom mee met KidsXtra. Elke maandag na schooltijd kan dat volop vanaf 31 mei.

Met KidsXtra verkennen kinderen die uit zichzelf niet zoveel bewegen, wat ze fijn en veilig vinden. Dat is vaak verrassend meer dan ze zelf denken! Zo leerde Mira bijvoorbeeld dat zij goed kon klimmen na een paar keer oefenen. Voor Ibrahim was de minitrampoline favoriet. Emiel bouwde graag samen met  anderen takkenhutten op het Waalstrand.

De Fysioo en Het Dijkmagazijn bieden de spelactiviteiten aan op hun locaties, binnen en buiten in de natuur. De diëtisten van Motiv-eet organiseren enkele bijeenkomsten voor ouders om onderling ervaringen en informatie uit te wisselen. De kinderen maken ook kennis met verschillende lokale beweeg- en sportaanbieders. Voor als ze nog meer willen spelen en bewegen.

KidsXtra is er voor kinderen van 4 tot 8 jaar die in de gemeente Beuningen wonen en vanuit zichzelf niet zo makkelijk gaan bewegen en/of spelen. Ouders/opvoeders zijn van harte welkom. Bijvoorbeeld om mee te ‘spelen’. Dat blijkt een enorme opsteker voor het zelfvertrouwen van kinderen. En natuurlijk is het belangrijk dat de ouders hun kind blijvend enthousiasmeren voor dagelijks bewegen en buiten spelen.

KidsXtra, op maandagen vanaf 31 mei van 15.30-16.30 uur bij de Fysioo, Zonnebloemveld 1, Beuningen. Soms in de Beuningse uiterwaarden bij Het Dijkmagazijn. Deelname is gratis en instappen kan vanaf elk moment. Meer informatie en aanmelden: De Fysioo, Ruud Hurkens, 024-6750137, ruud@defysioo.nl. Zie ook www.dijkmagazijnbeuningen.nl en www.beuningen.mijnkindpakket.nl.
KidsXtra is mogelijk gemaakt dank zij Beuningen Samen in Beweging en Lokaal Sportakkoord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *