World Cleanup Day: Feed The Source

World Cleanup Day: Feed the Source

Datum: 16 sep. 2023
Tijd: 00:00

Locatie
Veerhuis Varik


Op 16 september is World Cleanup Day. Een dag waarop tientallen miljoenen mensen in meer dan 180 landen over de hele Aarde afval opruimen. Bij het Veerhuis in Varik ruimen wij dagelijks de plek aan onze Rivier de Waal op van afval. Wist je dat 1 sigaret tot wel 1.000 liter Water kan vervuilen? Zeker op deze bijzondere dag willen wij het afval op de oevers van onze Rivier opruimen om daarmee bij te dragen aan Rein Water. 

Stel je eens voor dat het inderdaad zo is dat Water van de Rivier informatie en kennis in zich draagt. Hoe groot kan dan het effect zijn van het zorgen voor je eigen Rivier door haar te reinigen? 

Frans-Willem is deze dag bij de Bron in Zwitserland en zal vanaf daar de Rivier reinigen. Vanuit herberg Medevaartoord het Veerhuis Voor de Aarde zal Dénise de gast- en Watervrouw samen met Kasper Heineke alias de Rommelslokker de Uiterwaarden bij Varik weer met een groep Happy Helpers opruimen.  

De Rivier stroomt vanaf de Bron helemaal langs het Veerhuis naar de Noordzee. Laten we eens met elkaar kijken hoeveel mensen willen meehelpen om de oevers van hun stuk aan de Rivier weer in schoonheid te herstellen.

Panta Rhein: laat vooral even weten als dit ook jouw Water in beweging brengt om te zorgen voor Rein water via info@feedthesource.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *