Tai Chi Aan De Waal

Tai chi aan de waal

Datum: 05 dec. 2021
Tijd: 10:30

Locatie
Dijkmagazijn Beuningen


Voor een rustgevende én stimulerende Body-Mind-Fit workshop kan iedereen op zondag 5 december bij Het Dijkmagazijn terecht. De workshop brengt lichaam en geest in balans. Het zorgt voor een gezonde start van de zondag en een goed begin van de nieuwe week.

Irma Soetekouw begeleidt als Rijks-erkend docent Martial Arts en Leefstijlcoach de stimulerende Body-Mind-Fit met ont-stressende Tai Chi/Qi Gung op het Waalstrand tussen de wilgen. De langzame maar zeker voelbare bewegingsoefeningen zijn geschikt voor mensen van alle leeftijden, en hebben een positief effect op zowel lichaam als geest. Met onder meer evenwichtsoefeningen, bewuste ademhaling en veel plezier. Na afloop van beide activiteiten keert u fit en ontspannen terug naar Het Dijkmagazijn, waar koffie en thee klaar staat.

Gezond en vitaal aan de Waal, zondag 5 december, 10.30-12.00 uur + nazit. Deelname: € 10,00 (excl. consumpties). Startplaats Het Dijkmagazijn, Dijk 41 (hoek Waardhuizenstraat) Beuningen. Voor informatie en reserveringen: www.info@irmasoetekouw.nl. Bij slecht weer is vanaf 9.00 uur te zien of de activiteit wel of niet doorgaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *