Avonturieren langs de rivieren

Struingids – colofon

Uitgever
De Struingids is een uitgave van Rivier Actief en Studio Finton

Emmie Nuijen (Rivier Actief)
Opgegroeid in de Betuwe en altijd een buitenmens geweest, ben ik verslingerd geraakt aan het rivierenlandschap met haar veelzijdige natuur en cultuur. De dynamische natuur langs de rivieren is prachtig en vaak onbekend, daar kunnen meer mensen van genieten! Graag deel ik mijn passie voor dit gebied met u. Vanuit mijn opleiding (fysische) geografie en jarenlange ervaring bij Rijkswaterstaat, heb ik me ontwikkeld als allround riviergids in het midden Rivierengebied.
www.rivieractief.nl | rivieractief@gmail.com | 0652620799

Jan van den Berg (Studio Finton)
Geboren aan de Lingehaven in Gorinchem en steeds meer vergroeid geraakt met de rivier(en). Ik kan geen betere ontspanning bedenken dan hup van de laptop de natuur in te duiken. Je zult me daarbij nooit zonder fotocamera zien, dus vandaar dat ik na elke struintocht thuis kom met tientallen foto’s. Er is ook zóveel te beleven on de natuur! Het voelt heel natuurlijk om andere mensen daar deelgenoot van te maken.
www.finton.nl | studio@finton.nl | 0641500557

Opmaak en vormgeving
Studio Finton

Tekstbijdragen en fotografie Struingids 2019:
Twan Theunissen, Lex Roeleveld, Domaes Braber, Hans Vernooij, Monic Deichmann, Servaas Beunk, Ineke Schaper, Lies Visscher, Edwin Benschop, Theo Heijnsdijk, Piet Thijssen, Caroline van der Mark, Kars Veling.

Wat kunnen we voor u doen?

Wilt u meer informatie over de Struingids en wat de mogelijkheden voor u zijn? Mail en we nemen contact met u op: info@struingids.nl