Opening Zadenbieb In Bibliotheek Beuningen

Opening Zadenbieb in Bibliotheek Beuningen

Datum: 14 sep. 2024
Tijd: 10:30

Locatie
Bibliotheek Beuningen


Operatie Steenbreek Beuningen start in samenwerking met de Bibliotheek Beuningen een echte Zadenbieb. Op zaterdag 14 september wordt deze om 10.30 uur geopend in de Bibliotheek in Beuningen. Wees welkom!

Bezoekers die hun tuin willen opfleuren, kunnen vanaf dan zaadjes meenemen uit de zadenbieb. Het doel van de zadenbieb is om mensen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met tuinieren en groen. De zakjes zaad zijn voorzien van een soortnaam en er ligt een beschrijving bij de Zadenbieb hoe je de zaadjes het beste kunt zaaien. Vrijwilligers van Het Dijkmagazijn gaan de Zadenbieb beheren. Heb je al een groen tuin en toevallig zaadjes over? Dan mag je deze altijd brengen naar de Zadenbieb, voorzien van soortnaam en afkomst. Uiteindelijk is het de bedoeling dat inwoners ook zelf zaden brengen, zodat we samen Beuningen groener maken!

De Zadenbieb is open tijdens de openingstijden van de Bibliotheek. Ook op het Groenfestival op 29 september op het Julianaplein is de zadenbieb aanwezig.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *