3 Veren Wandeltocht Op ‘t Gelders Eiland

3 Veren wandeltocht op ‘t Gelders Eiland

Datum: 08 sep. 2024
Tijd: 08:00

Locatie
Café/Zaal De Dijk


Op zondag 8 september 2024 organiseert het Activiteitenteam van het Toeristisch Informatie Centrum ’t Gelders Eiland te Tolkamer opnieuw de unieke Drie Veren Wandeltocht.

Meer lezen en direct boeken >

Waar in Nederland kun je tijdens een wandeltocht, ook bij de kortste afstand van 10 kilometer, gebruik maken van drie veerpontjes? En dat in het fraaie landschap van de Gelderse Poort met haar rivieren Rijn, Waal en het Pannerdens Kanaal en de natuurgebieden Millingerwaard en de Rijnstrangen met hun mozaïek van graslanden, ruigtes en ooibossen. En wie weet stuit je tijdens je wandeling wel op een kudde Schotse hooglanders of Konikpaarden. Wij nodigen je dan ook van harte uit om dit alles komen beleven op de routes van 10, 20, 30 en 40 kilometer. In verband met de vaartijden van de eerste veerboot is de starttijd vanaf 8.00 uur.

Dit jaar wordt de tocht voor het eerst alleen op zondag georganiseerd. Reden is de teruglopende belangstelling voor deze wandeltocht in 2023. Ook voor het eerst geen startbureau meer in Millingen a/d Rijn omdat de gebruikelijke locatie minder geschikt is bevonden en het aantal aldaar startende deelnemers zeer gering was. Deze besluiten hebben wij in het najaar van 2023 genomen en bleek dit jaar dat het eerder ook teruggelopen aantal deelnemers van de Gelderse Poort Wandeltocht 2024 toch weer een flinke opwaartse trend te zien heeft gegeven. Dit gegeven geeft ons weer veel hoop en energie voor de organisatie van deze voor de wandelaars bijzondere wandeltocht in 2024! We verwelkomen je dan ook graag op 8 september bij het startbureau in Pannerden!

Startpunt: Café/Zaal De Dijk, Kerkstraat 6 in Pannerden.
Starttijd: vanaf 08:00 uur.
Kosten voor deelname: bedragen € 8,50 voor leden van de wandelbond en € 9,50 voor niet leden (bij voorkeur pinnen of gepast betalen).

LET OP: Je kan deze activiteit niet vooraf boeken. Betalen doet je bij de start en je ontvangt dan ook de routebeschrijving voor de wandeltocht.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *