Tweede Struinpodcast vanuit de Heesseltsche Uiterwaarden

Podcast Heesselt

De tweede uitzending van de struinpodcast is eindelijk gereed en te beluisteren op streamingdiensten als Spotify en Anchor.fm. In deze aflevering struinen Hans Keuren en Jan van den Berg door de Heesseltsche Uiterwaarden, een gebied waar ‘nieuwe’ riviernatuur vrij spel krijgt. De opname dateert van 23 juli 2022, in een periode van uitzonderlijke droogte. Dit is dan ook een onderwerp dat zeker aan bod komt. Verder kijkt het duo vooral wat ze op hun pad tegenkomen, in dit geval bijvoorbeeld twee mensen die met geocaching bezig zijn en zojuist een schat gevonden hebben.

Opzet
Het format begint inmiddels duidelijk te worden. Jan van den Berg: “We komen er spelenderwijs achter dat het leukste is om vrijwel onvoorbereid op pad te gaan en ons te laten leiden door wat we tegenkomen. Dat levert hopelijk verrassende struintochten op in het rivierengebied. Een derde struinpodcast zit al in de planning”.

Beluister de aflevering:

Binnenkort meer podcasts
Zoals jullie al eerder konden lezen maakt de Struingids voor gemeente West Betuwe een podcastserie van 3 afleveringen over jet rivierenlandschap. Hierin komen diverse gebiedsdeskundigen aan het woord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *