skip to Main Content

Poll: ga jij struinen in coronatijden?

Het is een onderwerp waar veel mensen verdeeld over zijn: is het wel geoorloofd om nu een wandeling in de natuur te maken? “Ga alleen naar buiten als dat nodig is. Bijvoorbeeld om boodschappen te doen, of voor een frisse neus.” zegt de overheid. Maar wat versta jij onder een ‘frisse neus’? Tijd voor een enquête!

In het tekstveld hieronder kan je nog een uitgebreidere reactie kwijt.

Antwoorden op social media:

p.dewinter
Als je op minimaal ⬅️ 150 cm ➡️ van elkaar loopt, mag dat zeker.

keeswillemstein
Heerlijk om naar buiten te gaan ik snap de strekking. Maar mensen hebben het nodig om af en toe de benen te strekken in de natuur en alles weer een beetje op zijn plaats te krijgen in zijn hoofd.

fransjesmit
Gewoon opletten, een bouwmarkt is erger

wadstrunerpeter
Hier op het wad is heel heel heel veel ruimte. Moet straks weer kunnen om met kleine clubjes het wad op te gaan. 🌞💪

bestevergelijk.nl
volgens ons wel goed te doen 👏

modern_nomad66
Iedere ochtend héél vroeg een rondje om door de natuur ivm revalidatie en om een frisse neus te halen. En soms ‘s avonds laat nog een stukje… dat is best te doen doordeweekd. In het weekend is het al vroeg drukker…

luciahuigsloot
Niets is zo goed voor de mens als de natuur opzoeken, dan komen we weer in balans, wat weer goed is voor onze weerstand!

marianmacvos
Dit blijven we doen Met afstand

bommelsdijkhuis
Jazeker !!!! Het is het beste alternatief om zowel te genieten van de natuur rondom de rivieren als voldoende afstand te kunnen waarborgen. Struinen dus !!!👍

Vind je het oké om in deze coronatijden te gaan struinen?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Dit bericht heeft 1 reactie

  1. Naar mijn mening kun je beter in de vrije natuur rondlopen, dan een ommetje in de buurt maken. In de buurt kom ik veel meer mensen tegen en is het moeilijker om me aan de regels te houden (omdat er niet genoeg ruimte is). De vrije natuur is ook beter dan naar een tuincentrum of bouwmarkt, want dat is ook veel drukker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top