Zomer Wandelmeditatie #2

Zomer wandelmeditatie #2

Datum: 25 jul. 2021
Tijd: 09:45 - 12:00

Locatie
Parkeerplaats kasteel Engelenburg


Kom je genieten van de klaprozen, van zand tussen je tenen en de zon in je gezicht? De volgende wandelmeditaties staan in het teken van de zomer, de tijd om te groeien en bloeien. Wat wil jij deze zomer tot bloei laten komen?

  • 20 juni 2021: Hondswaard, Fort Vuren
  • 25 juli 2021: Engelenburg, Herwijnen
  • 22 augustus 2021: Rietlanden, Heukelum

In een heel rustig tempo wandelen door uiterwaarden en griend biedt een mooie manier om volledig aanwezig te zijn in de natuur en alle aspecten te waarderen. Al wandelend stel je je zintuigen open en wordt je hoofd stap voor stap stiller. Het kan je inzicht, rust en ruimte geven.

Iris Keasberry begeleidt de wandelmeditatie. Ervaring is niet vereist. Meer informatie en tot 20% korting bij vooraanmelding op http://www.iriskeasberry.nl/hartstochten/wandelmeditatie-2021.

Dit bericht heeft 1 reactie
  1. De oorspronkelijk aangekondigde wandelmeditatie route bij Herwijnen staat voor de helft onder water. Dus is de locatie voor zondag 25 juli 2021 verplaatst naar de mooie locatie van de Rietlanden bij Heukelum. Kom je samen met mij genieten van de paarse Kattenstaart, de Lisdodde sigaren aan het water en de vele vogels die je er kunt waarnemen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *