Zandkastelen En Kleidijken Bouwen Aan De Waal

Zandkastelen en kleidijken bouwen aan de Waal

Datum: 07 jun. 2023
Tijd: 15:00 - 16:30

Locatie
Dijkmagazijn Beuningen


Het Dijkmagazijn daagt jonge bouwers op woensdag 7 juni uit om zandkastelen te bouwen op het Waalstrand. En met grachten en dijken van klei te zorgen dat ze niet wegspoelen. En dat is minder makkelijk dan het klinkt!

Water en zand zijn dé speelmaterialen voor ieder kind. De stranden in Beuningen liggen vol bouwmateriaal. En wie goed kan jutten, vindt van alles om een kasteel mee op te sieren: van aangespoelde colafles tot versleten werkhandschoen van een stoere schipper. Allemaal gratis, in overvloed. Er is ruimte zat om te experimenteren want het kasteel moet natuurlijk stoer en mooi zijn, en veilig achter een stevige dijk liggen. Na afloop maken we foto’s van de bouwwerken, zodat je een herinnering hebt, ook als het water en de wind je kasteel uit elkaar laten vallen. Mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging. Tip: trek laarzen aan en kleren die vies mogen worden.

Waalwoemi: Zandkastelen en kleidijken aan de Waal, woensdag 7 juni, 15.00-16.30 uur. Startplaats Het Dijkmagazijn, Dijk 41 Beuningen. Deelname 2,50,-. Gratis met Klavervierpas. Max 30 kinderen. (Groot-)ouders/opvoeders mogen gratis meedoen. Reserveren via www.dijkmagazijnbeuningen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *