Workshop ‘Tegel Eruit, Welke Plant Erin?’

Workshop ‘Tegel eruit, welke plant erin?’

Datum: 27 mei. 2024
Tijd: 19:00

Locatie
Dijkmagazijn Tiel


Haal tegels uit je tuin en zet er planten in. Met een groene tuin lever je een bijdrage om hitte-stress, wateroverlast en droogte tegen te gaan: steen eruit, plant erin. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Want waar begin je? Welke tegels ga je eruit halen en welke planten passen in jouw tuin? Dat leer je 27 mei in Het Dijkmagazijn.

Tijdens deze workshop leer je hoe je dit aanpakt en ook de juiste planten voor jouw tuin kiest. De workshop is praktisch. Je krijgt info en tips voor meer groen in jouw tuin. Tijdens twee bijeenkomsten is er ruimte om inspiratie op te doen. Tussen de 1e en de 2e bijeenkomst (datum wordt in overleg bepaald) ga je thuis aan de slag om een beplantingsplan te maken. Deze plannen bespreken we met elkaar tijdens de 2e bijeenkomst. Er is plaats voor 12 tuinen. Na afloop van de workshop heb je een beplantingsplan voor jouw tuin.
De volgende onderwerpen komen aan bod: welke plek kan je tegels uit je tuin halen, tips voor hergebruik van tegels, welke planten zijn geschikt, de bodem is de basis voor een groene tuin, groenblijvende bodembedekkers.
Deze workshop wordt verzorgd door Het Dijkmagazijn in samenwerking met Groei & Bloei.

Workshop ‘ Tegel eruit, welke plant erin?’, maandag 27 mei 2024, 19.00-2.00 uur in Het Dijkmagazijn Beuningen. Deelname gratis, aanmelden via www.dijkmagazijnbeuningen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *