Workshop OER-gezond

Workshop OER-gezond

Datum: 22 feb. 2020
Tijd: 09:00 - 12:00

Locatie
De Bastei


Leefstijlcoach Sabine Jansen verzorgt deze ochtend een verfrissende workshop in de Stadswaard voor iedereen die op zoek is naar een weg om gezonder te leven.

“Ik coach in de natuur en buitenlucht vanwege de rust, ruimte en inspiratie. Ons lichaam is onderdeel van de natuur en ontspant en herstelt sneller in een natuurlijke omgeving. Bewegen in de buitenlucht heeft daarnaast nog een aantal andere voordelen voor lichaam en geest. Ook oordeelt de natuur niet.

Ik deel tijdens een wandeling in de buitenlucht kennis over het gezondheidseffect van de natuur en de impact van ontspanning, eten en regelmatig bewegen op gezondheid. Aan de hand van mindfulness, ademhalingsoefeningen en invulopdrachten laat ik je je lichaam ervaren en maak ik je bewust van je fysieke en mentale gezondheid met als resultaat meer vitaliteit, voldoening en energie.”

We verzamelen vanaf 8.45 uur vóór de ingang van De Bastei aan de Lange Baan. De wandeling begint om 9.00 uur. Na afloop is er gelegenheid voor napraten bij een consumptie of lunch (op eigen kosten) in het Bastei Restaurant met schitterend uitzicht over de Waal.

Kosten
€ 20,00 (inclusief koffie/thee en een lekkere gezonde versnapering)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *