Wilde Paarden Kijken In Beuningen

Wilde paarden kijken in Beuningen

Datum: 23 mrt. 2022
Tijd: 15:00 - 16:30

Locatie
Dijkmagazijn Beuningen


Voor paardenmeisjes organiseert Het Dijkmagazijn, Beuningen op 23 maart een middag om beter kennis te maken met de konikpaarden in de uiterwaarden. Natuurlijk zijn ook jongens welkom.

Welk meisje droomt er niet van om later ‘iets met paarden’ te gaan doen? Iedereen die wel eens in de glanzende ogen van een paard heeft gekeken, de zachte neus heeft geaaid en lieve woordjes fluisterde in het oor, weet dat paarden bijzonder zijn. Maar wilde paarden zijn echt anders dan manegepaarden. De gids vertelt hoe je kunt zien dat wilde paarden anders zijn dan hun verwende soortgenoten. Een kudde in de wildernis moet voor zichzelf zorgen. Daarom zijn de merries en de hengsten minder mak dan tamme paarden. Alles en iedereen kan voor hen gevaarlijk zijn. Wie goed oplet weet precies aan de stand van de oren en de houding wat er in het wilde paard omgaat. Maar afstand houden blijft belangrijk, ook al zijn de veulens wel hééééél erg lief.

Deze activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging. Wij houden ons aan de RIVM-maatregelen. Bij slecht weer of andere beperkingen beslissen we op de dag zelf of de activiteit door kan gaan en krijgt u voor 10.00 uur bericht.

Wilde paarden kijken. Woensdag 23 maart, 15.00-16.30 uur. Max 20 kinderen vanaf 7 jaar, deelname 2,50 Startpunt: Het Dijkmagazijn, Dijk 41 (hoek Waardhuizenstraat), Beuningen. Aanmelden is verplicht via www.dijkmagazijnbeuningen.nl. (Groot)-ouders mogen gratis meedoen, en voor de eerste vier helpende ouders zijn er kortingsbonnen voor een volgende activiteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *