Waalwoemi: Waterbeestjes Zoeken In Het Kreekpark

Waalwoemi: Waterbeestjes zoeken in het Kreekpark

Datum: 06 okt. 2021
Tijd: 15:00 - 16:30


Woensdag 6 oktober kan iedereen met Het Dijkmagazijn en de Speelosaurus beestjes zoeken in het water bij Voetbaldveld Kreekpark.

De Speelosaurus organiseert regelmatig educatieve activiteiten voor zowel kinderen als (groot)ouders/verzorgers. Deze keer is dat samen met het Dijkmagazijn en trekken we het parkje in de buurt van Kindcentrum de Hoeven waar de Speelosaurus zit.

Met zachte netjes, grote waterbakken en een voorzichtige hand is het voor de diertjes een pijnloze, maar spannende dag. Net als voor de deelnemers. Tijdens deze natte onderneming wijzen de gidsen van Het Dijkmagazijn de kinderen op de beste schuilplaatsen in het water. Zij zorgen ook voor de schepnetten, potjes en loepen. Zo aan het eind van het seizoen zien we misschien nog kikkers, torren en allerlei andere friemelbeestjes. Door een vergrootglas zien ze er spectaculair uit met rare slurven, poten en tentakels.

Voor iedereen die een beestje heeft gevangen is er na afloop een vangdiploma, waar al de vangsten op zijn aan te kruisen. Tip: trek laarzen aan en broek die nat mag worden.
Deze activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging.

Waalwoemi: Waterbeestjes Kreekpark met Speelosaurus, woensdag 6 oktober 2021, 15.00-16.30 uur. Startplaats: Voetbalveld Kreekpark, Beuningen. Deelname kinderen (vanaf 4 jaar) € 2,50. Aanmelden is nodig via www.dijkmagazijnbeuningen.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *