Waalwoemi: Speurtocht In De Ban Van Kabouters En Elfen

Waalwoemi: Speurtocht in de ban van kabouters en elfen

Datum: 16 mrt. 2022
Tijd: 15:00 - 17:00

Locatie
Dijkmagazijn Beuningen


Woensdagmiddag 16 maart kunnen kinderen samen met hun ouders en grootouders op zoek naar kabouters en elfen. Deze zijn te vinden in de uiterwaarden langs de Waal.

Op geheimzinnige plekjes in de uiterwaard zijn kabouters en elfjes te vinden die je vragen om leuke dingen te doen. Wie kan de mooiste bloem vinden, en wie de mooiste steen? En wie maakt voor het zandelfje in het zand een tekening of schrijft een gedicht? Bij de trollenhoek staan woeste trollen. Die geven je echte trollenopdrachten. Durf jij een paardenkeutel weg te rollen? Op het Waalstrand eindigt het pad bij de kabouter Picknickpicknickkabouter. Die heeft een kampvuurtje gemaakt. En voor iedereen heeft hij dampende chocolademelk. Om even uit te blazen van de speurtocht en elkaar verhalen te vertellen over wat je beleefd hebt. De route is uitgezet met sprookjesfiguren en kan door kinderen met hun (groot-)ouders of andere begeleiders gelopen worden. Tip: trek stevig schoeisel aan en draag bij het vuur geen nylon kleding.

Deze activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging. Wij houden ons aan de RIVM-maatregelen. Bij slecht weer of andere beperkingen beslissen we op de dag zelf of de activiteit door kan gaan en krijgt u voor 10.00 uur bericht.

Waalwoemi: In de ban van kabouters en elfen, woensdag 16 maart van 15.00-17.00 uur. Startpunt Het Dijkmagazijn, Dijk 41 Beuningen. Max. 30 kinderen tussen 4 en 7 jaar, deelname € 2,50. Aanmelden is verplicht www.dijkmagazijnbeuningen.nl. (Groot)-ouders/opvoeders mogen gratis meedoen, en voor de eerste vier helpende ouders zijn er kortingsbonnen voor een volgende activiteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *